Zondag 29 April - Den Helder Bockt Lente editie 2018 - Agenda - Café J.P. Dupont

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Zondag 29 April - Den Helder Bockt Lente editie 2018

Gepubliceerd door in Agenda ·

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten. Dit vieren we met een tocht langs de gezelligste zaken in Den Helder onder het genot van een Bockje en een hapje. Het is inderdaad weer tijd voor de jaarlijkse Lentebocktocht. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder de Helderse binnenstad evenementen en wordt iedere keer druk bezocht. Zeven Helderse cafés schenken heerlijke bockbieren uit de fles en van de tap tijdens een tocht langs deze horecagelegenheden. Alle cafés schenken een andere Bock . Deze traditie wordt begeleid door een lekker hapje. Te voet of per fiets kunnen de deelnemers proeven van de 7 bockbieren. De Helderse Bockbiertocht wordt georganiseerd op zondag 29 april.

Er zijn net als de vorige edities , weer leuke prijzen te winnen, waaronder de befaamde bockbierfiets. De fiets die wordt aangeboden dooe de zeven cafés en gemaakt door Zeestad Staal. Hoe werkt dit? Als u de volledig afgestempelde kaart inlevert in het cafe, waar u de kaart gekocht heeft, dingt u mee naar de prijzen. Dit kan t/m Zondag 6 Mei. De trekking van de prijzen vindt plaats op Zaterdag 12 Mei in Café J.P.Dupont, vanaf 15:00 uur.

De tocht start vanaf 13.00 uur en de zeven deelnemende cafés zijn: Maritieme herbergh Neptunus, Barista café NJoy, Café Pimpandoer, Hotel Café Woud, Snookercentrum Den Helder, Café Boerenverdriet en Café J.P.Dupont ! Het belooft een authentieke en Bourgondische dag te worden. Proef en geniet dus geheel in stijl. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de verschillende deelnemers.

Wij wensen u een leuke, gezellige, maak ook veilige bockbiertocht toe!!!!:: © 2016 J.P. Dupont ::
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu