Zaterdag 7 Oktober - Jan Rijbroek Band - The Reunion Tour - Agenda - Café J.P. Dupont

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Zaterdag 7 Oktober - Jan Rijbroek Band - The Reunion Tour

Gepubliceerd door in Agenda ·

Zaterdag 7 Oktober - Jan Rijbroek Band - The Reunion Tour - Aanvang: 21:00 uur.

Blues Rocker Jan Rijbroek was een van de hardst werkende gitaristen/zangers in showbizz, hij was in de jaren 80 de zanger van onder meer ELVIN BISHOP BAND ( hit: Fool around and fell in love ), waar hij 2 jaar lang mee door de U.S.A. tourde.

Ooit begonnen als kind-zanger in het circuit van het Cocktail trio en Eddy Christiani (voor de jonge lezers: erg populaire artisten uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw) vertrok Jan naar Duitsland waar bij het klappen van de zweep leerde.

Uiteindelijk kwam Jan Rijbroek uit op meer dan 150 shows per jaar over de gehele wereld en speelde hij met grote acts als The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd, Santana, Chuck Berry, ZZ Top en vele anderen – wie heeft hem toen niet op de vele festivals in den lande zien staan met zijn band?

Helaas moest  in 2009 Jan Rijbroek het absoluut rustiger aandoen en stopte hij met optredens geven. Gelukkig gaat het nu weer uitstekend met hem, het bloed kriebelt en op aandringen van de vele fans staat de Jan Rijbroek Band in 2017, zij het selectief, op een aantal festivals en clubs.

Aanvang: 21:00 uur.
:: © 2016 J.P. Dupont ::
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu